вторник, 27 марта 2018 г.

Смерть у Миколаївському СІЗО. Прокуратура не маючи доказів аби не програти вбила підозрюваного


Як повідомляє (http://person.org.ua/smert-u-mikola%D1%97vskomu-sizo-nagorodi-prokuroram-godinniki-ta-kvartiri/), 23 березня 2018 року стало відомо про трагічну новину:  в Миколаївському слідчому ізоляторі в камері був виявлений померлим один з фігурантів справи відомого миколаївського бізнесмена Михайла Тітова, Леонов Дмитро Володимирович. Загиблому було всього 36 років. Як вже було встановлено розтином, смерть настала 22 березня.


Дмитро Леонов

За попереднім висновком судово-медичного експерта смерть настала через захворювання. Остаточна  причина смерті буде відома згодом, але попередні висновки свідчать про те, що якби Леонов був вдома, таких наслідків не було.  Як повідомив адвокат Сергій Войченко (https://www.facebook.com/sergey.voichenko), Дмитро Володимирович неодноразово скаржився на стан свого здоров’я. Сторона захисту постійно повідомляла слідчого, прокуратуру і місце його утримання про те, що він там тримається незаконно, що доказів по ньому немає, а стан здоров’я незадовільний.

Прикладом адвоката став один епізод, що інкримінувався Леонову, коли у 2013 році в момент подій клієнт зі своєю дружиною та дитиною навіть не були в місті Миколаєві, а були у Львівській області. На що прокуратура тільки сміялась, а судді опускали очі, бо перед  ними плазували на колінах прокурори і просили продовжити строк тримання під вартою Леонова. Також прикладом став і другий епізод, де жоден так званий потерпілий не мав до нього претензій, не знав і ніколи не бачив Леонова.

Напередодні смерті Леонова сторона захисту вчергове подала до суду клопотання про зміну запобіжного заходу. Як нам стало відомо ще з минулого року, ці клопотання ігноруються судом.





Комментариев нет:

Отправить комментарий